Izložba

Brojni poznati pohrlili na predstavljanje popularnog 'Vučjaka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mara Bratoš predstavila je izložbu na kojoj je pokazala kako je nastala popularna predstava 'Vučjak'.

Sinoć je u Galeriji Karas svečano otvorena izložba fotografija Mare Bratoš o nastanku predstave 'Vučjak' u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu tijekom studenog i prosinca prošle godine. One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa sa našom suvremenošću. Na njima je zabilježeno vrijeme pokusa, predstava i ono vrijeme koje  spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja.

Pogledaj i ovo Nikša Kušelj (Foto: Dnevnik.hr) objavili sliku sa svadbe Domaći par okrunio osmogodišnju vezu vjenčanjem, bili su dugo prijatelji prije nego su se zaljubili i dobili kćer

Mara Bratoš postavila izložbu fotografija o nastanku predstave 'Vučjak'

Izložbu su prigodnim govorom otvorili intendantica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Dubravka Vrgoč i povjesničar umjetnosti Zvonko Maković.

Izložbu su među prvima pogledali brojni Marini prijatelji i kolege poput Ive Mihalić, Lane Barić, Kristine Krepele, Loredane Bahorić, Tihane Harapin Zalepugin, Zvončice Vucković, Nikše Kušelja, Damira Markovine, Nenada Korkuta, Mirana Kurspahića i brojnih drugih.

Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas.

Izložba će se moći pogledati do 15. veljače, od utorka do petka od 11 do 19 sati, subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene