Kakve promjene

Čovjek s tisuću lica?! Da, da sve je to isti 35-godišnjak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Tom Hardy je 35-godišnjak koji je u posljednje vrijeme nanizao brojne uloge i ostvario veliki uspjeh u Hollywoodu.

I mnogi su mu priznali: slavni Tom Hardy je itekako talentiran. Poznati Britanac osim glumačkim talentom osvaja i svojim fizičkim izgledom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljuti zbog odluke BRITANCI BIJESNI Seksi supruga Toma Hardyja glumit će Kate Middleton!

>>> 'Napravio bih sve za Charlotte, išao bih čak i na terapiju'

Naime, Tom je poznat po svojim transformacijama. Tako se na crvenom tepihu u Veneciji, gdje je predstavio svoj novi film 'Locke', pojavio zalizane kose i netom obrijane brade.

No ne tako davno Hardy je imao dužu kosu i bradu s kojom je bio gotovo neprepoznatljiv. Promijenio je imidž kada je glumio u filmu 'Warrior', kada je nabacio dosta kilograma i obrijao glavu glavu. S kosom ili bez nje, s bradom ili bez nje, Tom ima malu vojsku obožavateljica diljem svijeta. Duboki glas, i izražajne crte lice su osvojile žensku publiku.

Hardy se proslavio 2008. godine, kada je dobio ulogu 'Zgodnog Boba', homoseksualnog gangstera, u filmu 'RocknRolla' redatelja Guy Ritchiea. Godinu dana nakon je nabacio 19 kilograma mišića za ulogu 'Charlesa Bronsona', u istoimenom filmu. Glumio je zatvorenika koji je proveo gotovo cijeli život u samici.

Onda su ga prepoznali producenti u Hollywoodu pa je oduševio javnost ulogama u 'Vitezu tame: Povratak', 'Ratniku', 'Bez zakona', 'Neka bolji pobijedi'...

Od 2009. je u vezi s glumicom Charlotte Riley, koju je upoznao na snimanju mini serije 'Orkanski visovi'. Zaručili su se godinu poslije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene