Pop zvijezda

Stvarni život vs. naslovnica: 'Biti na dijeti je teško'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Britney Spears mnogi su teški trenuci, no vratila je svoj život u ravnotežu. Redovito je počela i vježbati, pa je zasjala na naslovnici Shape magazina – ipak uz malu pomoć Photoshopa.

Britney Spears novo je lice s naslovnice Shape magazina. Iako uz malog pomoć Photoshopa, Britney se uvukla u bikini i pokazala liniju.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 3 Otkrila je tajnu! Potišteni Ben Affleck uhvaćen u javnosti nakon tvrdnje Britney Spears koju dosad nitko nije znao: ''Jesam li zaboravila spomenuti?''

31-godišnja zvijezda i mama dvoje djece progovorila je i mukama kako održati liniju.

>> Britney Spears odjurila prema požaru kako bi spasila sinove

Paparazzi su se neki dan uočili kako ide u trening u kratkim hlačica, no sada je na naslovnici zasjala bez mane. 'I mrzim to i volim. Sada sam u svojim 30-tima i moram raditi jače i vježbati više kako bi bila u formi', rekla je Britney za Shape magazin. 'Biti na dijeti je jako teško... najviše volim jesti špagete, čokoladne kolače i kekse', otkrila je pjevačica.

Ako ovako nastavi s vježbanjem i posebnom prehranom, Britney će sigurno brzo vratiti staru liniju te spremno dočekati ljeto u bikiniju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene