Jako se boji

Priznala strašni poremećaj od kojeg pati GODINAMA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica Britney Spears priznala je da pati od bipolarnog poremećaja, sramežljiva je i boji se susreta s nepoznatim ljudima.

Jedna od navećih pop zvijezda, Britney Spears, priznala je u svom dokumentarcu 'I am Britney Jean' da se s godinama pretvorila u sasvim drugu osobu.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

'Nikada nisam više plesala'

'Oduvijek sam bila sramežljiva. Jednostavno sam takva i ne mogu si pomoći', otkrila je Britney u dokumentarcu.

Britney pati od socijalne fobije - straha od susreta s nepoznatim ljudima ili nekih socijalnih situacija, pretjerane sramežljivosti i brige. Pjevačica je otkrila da postoji velika razlika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici.

'Kad sam započinjala karijeru, bilo mi je svejedno što netko misli o meni, bila sam sretna što sam na pozornici. Nakon nekog vremena počela sam uočavati i loše stvari. MIslim da nisam stvorena za ovu industriju jer sam sramežljiva. S tim se uopće ne nosim dobro', rekla je glumica koja je 2008. godine imala živčani slom. Britney se te godine potpuno slomila pod pritiskom slave i obrijala glavu na ćelavo.

Kraljica seksi spotova priznaje da se ipak ne osjeća ugodno snimajući takve scene.

'Volim seks i mislim da je super no sad kad sam starija drugačije gledam na sve. Nekad se osjećam kao da imam 20 godina, a nekad kao da imam 50'.

Poznata diva također priznaje da nikad nije uživala u snimanju seksi scena pred svojm ocem koji je zadužen za brigu o odnosima s javnošću, rasporedu, ponašanju te njezinoj sigurnosti. Otkako je postala majka, ima drukčiji pogled na sve.

Britney priznaje da je ovo velika godina za nju, čeka je još puno posla i  trudi se ostati opuštena i pozitivna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene