Teret slave

KAD ZVIJEZDE PUKNU Slom pod teretom slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mentalno zdravlje osjetljivije je nego što mislimo. Posebno je teško funkcionirati pod teretom slave.

Zvijezde zaista znaju živjeti sa teškim pritiskom, koji se nekad manifestira i tako što ozbiljno ošteti mentalno zdravlje. Ovih dana možemo se prisjetiti živčanog sloma pjevačice Britney Spears. Podsjetimo se zvijezda koje su se slomile pod teretom slave. Nije Britney jedina.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

Britney Spears

2007. godine Britney je izbrijala glavu, a potom kišobranom napala paparazze. Prelijepa Britney slomila se pred našim očima, a sve pod teretom velike slave, ali i propalog braka te borbe za skrbništvo nad sinovima. Imala je svega 25 godina i to je bilo previše. Nakon više godina borbe, Britney se ponovno vratila, došla sebi te polako vraća svoj stari sjaj!

Amanda Bynes

Ova glumica slavu je stekla u mladim danima, glumivši u brojnim filmovima i serijama za djecu. Zbog brojnih ekscesa, korištenja opijata i iznimno bizarnog ponašanja, Amanda je završila na psihijatriji. Privremeno je skrbništvo nad njom i njenom imovinom predano njezinoj majci. Glumica je puštena sa psihijatrije, upisala je fakultet te se trenutno oporavlja. Navodno su joj dijagnosticirali bipolarni poremećaj.

Demi Lovato

Mlada Demi također je od najmlađih dana pod medijskom pozornosti. Priznala je nedavno da je 2010. godine imala živčani slom, zbog kojeg se sama prijavila na liječenje. Intervernirali su njezini roditelji i menadžer, kada su vidjeli da Demi gubi kontrolu. Osim toga, borila se sa samoozljeđivanjem i poremećajima u prehrani. Na liječenju je provela nekoliko mjeseci. Danas se osjeća sjajno.

Mariah Carey

Glazbena diva prijavila se na liječenje u ljeto 2001. godine. Umor i neuspjeh filma te albuma uzeli su danak. Mariah više nije mogla, otišla je na liječenje i tamo je provela nekoliko mjeseci odmarajući se od svega. Za svoj živčani slom okrivila je prvenstveno radni tempo od čak 21 sat dnevno. Jedva da je spavala. Mariah nije nikad do kraja otvoreno progovorila o svom stanju, no danas je odlično. Ima djecu, karijeru, a uskoro će čeka i brak sa australskim milijarderom.

Marilyn Monroe

Legendarna glumica primljena je u više bolnica zbog psihičkih slomova. Monroe nikad nije imala svoj mir, a posljedice nesretnog djetinjstva pratile su je čitav život. Nikad nije upoznala svog oca, a majka joj je bolovala od šizofrenije. Monroe je 1960. godine hospitalizirana jer je čula glasove (navodno zbog previše barbiturata), a 1961. godine pokušala je samoubojstvo. Oporavila se tada, no nikad do kraja. 1962. godine pronađena je mrtva u svom domu u Brentwoodu. Smatra se da je počinila samoubojstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene