454615
454615
454615
454615
454615

OTKOPČAO SE GRUDNJAK Britney zaista ima peh - i to pred publikom!

  • , 24.10.2016., 10:36
  • Autor:
  • komentara

Britney Spears imala je nezgodu tijekom koncerta. Prekrivala je grudi i nastavila pjevati.

 
 
 
 
Britney Spears (Screenshot: Youtube)
Britney Spears (Screenshot: Youtube)

Britney Spears tijekom koncerta doživjela je nezgodu, no zaista se ponašala kao profesionalka čak i kad situacija nije izgledala obećavajuće.

Tijekom izvođenja pjesme "I Love Rock'N'Roll" otkopčao joj se grudnjak, no ona je to primijetila i prekrila grudi. Plesači su se okupili oko nje i pokušavali ga ponovno zakopčati, a Britney je za to vrijeme pjevala kao prava profesionalka.

Naravno, odmah se snimka nezgode proširila internetom i društvenim mrežama. Britney jednostavno nema sreće! Nedavno je tijekom koncerta pokušala izvesti akrobaciju, trebala se okrenuti na plesačevim rukama, no posklizla se.

Ipak, bitno je nakon svake takve situacije ostati profesionalac, a Spears to zaista je.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se