Malo drugačija...

Tko bi i pomislio da je ona djevojka iz spota?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novom spotu izgleda bolje nego ikad, no u svakodnevnom životu Britney Spears daleko je od glamurozne zavodnice - više preferira trenirke, tenesice, masnu kosu i lice bez šminke.

U novom spotu za pjesmu 'Work Bitch'Britney Spears je otkrila svoje fit tijelo u vrućim hlačicama, grudnjacima, seksi haljinama... sve ono u čemu je ne možemo vidjeti u svakodnevnom životu.

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović Mnogi ostali iznenađeni Pogledajte kako supruga Željka Joksimovića izgleda bez trunke šminke, a otkrila je i zašto je gotovo nikad ne vidimo bez jednog detalja!

>> U samo 24 sata njezin video broji preko 7 MILIJUNA klikova!

Pop princeza obara rekorde na YouTubeu, a nakon što je izašao njezin novi hit na kojega su fanovi čekali dvije godine, u samo 24 sata pogledana je preko 7 milijuna puta. Taj broj iz dana u dan raste, no Britney se izgleda i ne brine prviše oko toga.

Paparazzi su je uočili na ulicama Los Angelesa dok je išla po svoju dozu jutarnje kave. Njezin izgled u spotu prilično se razlikuje od onoga u spotu, a Britney se izgleda najudobnije osjeća kada je u trenirci, tenesicama, bez šminke... ma ni masna kosa joj ne smeta!

Što vi kažete – je li se Britney doista vratila?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene