Baš kao svoja majka

Otkriven misteriozan uzrok smrti britanske zvijezde?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tri tjedna nakon što je britanska zvijezda Peaches Geldof pronađena mrtva u svojem stanu, britanski mediji pišu kako je ipak tragično završila svoj život...

Britanski model i TV zvijezda Peaches Geldof  prije tri tjedna je umrla u 25. godini, a iako je uzrok smrti na početku bio misteriozan, londonski The Times piše kako je umrla od posljedica predoziranja heroinom.

Pogledaj i ovo showbuzz Nestalo bogatstvo Tragična priča kćeri popularnog pjevača: Ostala je siroče s 4 godine, a uzeli su joj i sve nasljedstvo

Peaches Geldof prije smrti objavila fotografiju s pokojnom majkom

Ironično je to što je njezina majka Paula Yates isto tako preminula u tragičnim okolnostima prije 14 godina. Službeni rezultati oko uzroka smrti bit će objavljeni tokom dana, a policija je pregledala cijeli stan u kojem je zvijezda preminula. Iako je njezina smrt na početku proglašavana misterioznom, špekulira se kako su neki dokazi ipak bili sakriveni. Policija je zato i uključila pse u potragu.

Peaches je iza sebe ostavila supruga i dvoje male djece, a prije nego li je umrla na svojem Instagramu je objavila fotografiju sa svojom majkom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene