Različita mišljenja

BIJESNI NA BOBU ŽIVOJINOVIĆA pričao o njegovom odnosu s Lady D. naljutila javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živojinović je priznao da je bio blizak s princezom, ali nije želio ulaziti u detalje. Neki ga zbog te izjave nazivaju lažljivcem. Bobo, Bobo, skupo bi te platio 'ko te nije prob'o!

Podsjetimo, pokojna princeza Diana krajem osamdesetih godina, navodno je bila luda za Bobom Živojinovićem, sadašnjim suprugom Lepe Brene i jednim od najboljih srpskih tenisača tog vremena. Lady D. tada je bila u braku s princom Charlesom, a Bobo s nevjenčanom suprugom Zoricom nakon koje se 1992. oženio za Lepu Brenu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Brena - 4 Čija je to ideja bila? Evo što je legendarna Brena radila u Zagrebu prije nego što je zapjevala u zagrebačkoj Areni: ''Svi ti koncerti i sva putovanja...''

Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina, iako su članovi kraljevske obitelji imali VIP ložu, samo da bi mu bila što bliže. Bobo i Diana upoznali su se 1987. godine, a princeza je upoznala i njegovog najstarijeg sina Filipa.

Daily Mail prenio je priču o odnosu Diane i Bobe što je prilično naljutilo jedan dio britanske javnosti. Komentari na članak uistinu su razni, nekima ne smeta to što je njihova voljena princeza viđala srpsku tenisku zvijezdu, dok su drugi pisali prilično neugodne komentare na račun Bobinog današnjeg izgleda, koristeći se izrazima poput 'ofucan', ali i nisu štedjeli ni princezu pa su zaključili kako je ona voljela 'švrljati'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene