Sretan rođendan

Kada se prvi put pojavila izazvala je veliki skandal - danas više nije tako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brigitte Bardot seks bomba 50-ih godina prošlog stoljeća danas slavi 81. rođendan.

Brigitte Bardot šokirala je svijet kada se 50-ih godina prošlog stoljeća pojavila na filmu samo u bikiniju. Ona je bila seks simbol svog vremena i pomutila je pamet mnogim slavnim i moćnim muškarcima.

Pogledaj i ovo Brigitte Bardot Ovo je hit! Bila je međunarodni seks-simbol i udavala se čak četiri puta, a njezini povremeni izlasci u javnost prava su atrakcija!

Iako su njeni raniji filmovi bili daleko od kvalitete kavu je imala francuska kinematografija, na pojavu mlade i lijepe Brigitte nitko nije mogao ostati ravnodušan. Ipak planetarnu slavu i milijunsku zaradu stekla je ulogom u filmu 'I Bog stvori ženu'. Taj film bio je revolucionaran i po tome što je glumica bosonoga plesala na stolu!

Objavljene tajne iz života seks simbola: 'Puno se puta pokušala ubiti'

1974. povukla se iz svijeta filma nakon što je iza sebe imala 50 više ili manje uspješnih ostvarenja. U potpunosti se posvetila borbi za zaštitu prava životinja. BB kako je od milja zovu, više ne želi imati posla sa svijetom filma i mode, a isto tako odbija bilo kakav oblik estetske kirurgije.

Kada su je upitali koja bi je glumica najbolje mogla glumiti u biografskom filmu, BB je odgovorila: 'To nitko ne može. Što im nedostaje? Moja osobnost!'

Sretan rođendan BB.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene