Šokantno

Potresni detalji o borbi Freddieja Mercuryja: "Bilo je to teško za gledati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian May iz kultnog Queena rijetko je javno govorio o borbi pjevača Freddieja Mercuryja s AIDS-om, ali u novoj knjizi "Queen in 3-D" gitarist je odlučio iznijeti šokantne detalje iz privatnoga života legendarnog pjevača.

Brian May je u novoj knjizi "Queen in 3-D" odlučio iznijeti šokantne detalje iz privatnoga života legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja, koji je preminuo u dobi od 45 godina u studenom 1991.

Pogledaj i ovo showbuzz legendarni pjevač Za njegovu tešku bolest znao je samo uzak krug ljudi koji je sve negirao javnosti, a preminuo je dan nakon što je sve priznao

"Bolest ga je psihički i fizički uništila. Nedugo prije smrti zbog komplikacija povezanih s AIDS-om ostao je bez skoro cijele noge. Jednom prilikom, kad sam bio kod njega na večeri, pokazao mi je što mu se događa s tijelom. Bilo mi je užasno teško gledati ga kako se pati", piše Mirror.

Kad je Mercury bio u posljednoj fazi bolesti jedino što je medicinsko osoblje moglo napraviti za legendarnog rokera bilo je olakšati mu fizičku bol.

Freddie je, nažalost, umro samo nekoliko mjeseci prije nego što je Svjetska zdravstvena organizacija odobrila uporabu novog koktela lijekova, koji danas pacijentima s AIDS-om značajno produžuje život.

 

Just to prove I DO sign these things !! Book plates for the Special Fan Club offer of signature QUEEN IN 3-D books. Going fast, they tell me !! Hoorah ! Bri

Objavu dijeli Brian Harold May (@brianmayforreal)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene