Obratio vam se

SLOMIT ĆE VAM SRCE Shrvani frontmen AC/DC-ja obratio se obožavateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian Johnson obratio se svim svojim obožavateljima. Objasnio se kako se osjeća zbog toga što ne može dalje nastupati sa svojim bendom.

Nakon što je potvrđena vijest da će na ostatku 'Rock or Bust' svjetske turneje pjevača grupe AC/DC, Briana Johnsona, zamijeniti Axl Rose, odnosno frontman grupe Guns'n'Roses, Brian je objavio pismo za obožavatelje. U njemu objašnjava detalje zbog kojih je morao odustati od pjevanja na ostatku turneje te koliko ga je ta spoznaja shrvala.

Pogledaj i ovo Axl Rose (Foto: Profimedia) Malo se pogubio Odbija prihvatiti da stari te se podvrgnuo raznim zahvatima koji su ga potpuno izobličili, više ne sliči na sebe!

No objavio je sretnu vijest - ne planira u mirovinu i moći će nastaviti snimati s bandom u studiju čim se oporavi. Lošu je vijest saznao 7. ožujka kada su mu stručnjaci rekli da riskira potpuni gubitak sluha ukoliko nastavi s nastupima na velikim koncertima.

'...Osobno sam shrvan s razvojem situacije više nego što itko može zamisliti. Emotivno iskustvo kroz koje sada prolazim je najgore što sam ikad osjetio u životu.Biti dijelom AC/DC-a, snimati ploče i nastupati pred milijunima vjernih obožavatelja u posljednjih 36 godina je bilo moje životno djelo. Ne mogu se zamisliti bez da sam dio toga, ali trenutačno nemam izbora. No jedno je sigurno, uvijek ću biti uz AC/DC - ako ne fizički, onda duhom...', napisao je Brian napominjući kako se grozno osjeća i zbog obožavatelja koji su kupili ulaznicu za otkazane koncerte.

Sada mu je, kaže, fokus oporaviti se kako bi poboljšao sluh. Na kraju pisma poručuje kako je unatoč nesigurnim prognozama optimističan i zahvaljuje svima na podršci i razumijevanju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene