446285
446285
446285
446285
446285

PRIPALILA KUBANKU I UŽIVALA Ljepota Branke Bebić i dalje obara s nogu

  • , 11.08.2016., 15:36
  • Autor:
  • komentara

Branka Bebić Krstulović uz supruga i prijatelje uživa u odmoru. Uživala je tako i u Dubrovniku, gdje je nakon večere i zapalila.

 
 
 
 
Branka Bebić Krstulović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL)
Branka Bebić Krstulović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL)

Prelijepa Branka Bebić Krstulović uživa ovih dana u odmoru sa svojim suprugom i djecom. U pratnji prijatelja posjetili su Dubrovnik, gdje su tijekom večeri uživali na piću na Stradunu.

Da ugođaj bude potpun, Branka je nakon večere zapalila i kubanku, u kojoj je uživala baš onako kako treba. Polako, uz dobru kapljicu i još bolje društvo.

Ono što je također teško ne zamijetiti jest i to da Branka izgleda predivno, jednako dobro kao i nekad!

Branka Bebić Krstulović (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se