Na aukciji

Fascinantni detalji brakorazvodne parnice: Dokumenti bračnog para Presley otkrili mnoge tajne

Priscilla Presley (Foto: Getty) Priscilla Presley (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priscilla Presley (Foto: Getty) Galerija

Legendarni glazbenik Elvis Presley lako se dogovorio oko raspodjele imovine s bivšom suprugom Priscillom.

Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja i Priscille Presley biti će uskoro stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje. Njih dvoje su se razveli 15. kolovoza 1972. godine, a dokumenti sadrže 12 stranica s fascinantnim detaljima koji otkrivaju na koji su način podijelili imovinu s ciljem izbjegavanja dodatnog stresa.

Pogledaj i ovo Elvis Presley (Foto: Profimedia) veliki romantičar Točan broj žena s kojima je Elvis bio nikada se neće ni saznati, no samo četiri dame imale su posebno mjesto u njegovu srcu

"Par se vjenčao 1. svibnja 1967. u Las Vegasu. Nesretne okolnosti i nepremostive razlike nagnale su ih na odvojeni život još 2. veljače 1972. godine, zbog čega su se i odlučili razvesti", stoji u dokumentima koje su oboje potpisali.

Priscilla je tada dobila Elvisov čuveni Mercedes Benz, Cadillac Eldorado te motorcikl Harley Davidson i 100 tisuća američkih dolara. Osim toga dobila je polovicu iznosa od prodaje njihove tri kuće na Beverly Hillsu, Los Angelesu i Palm Springsu. Podsjetimo, par je u braku dobio kćer Lisu Marie, 1. veljače 1968. godine, piše Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene