Sve za ulogu

VIDEO Veličina je bitna - Dobio 15 kilograma čistih mišića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni ljepotan prošao je veliku fizičku, ali i mentalnu transformaciju, za ulogu u filmu 'Snajperist'.

Bradley Cooper glavna je zvijezda filma 'Snajperist' (orig. American Sniper), a za ulogu se pripremao mjesecima. Dobio je i Oscar nominaciju za najbolju mušku ulogu, a i sam film ukupno ima čak šest nominacija.

Pogledaj i ovo showbuzz Nominiran za Oscara Film 'Snajperist' u prvom vikendu otvaranja pogledalo skoro 13 tisuća gledatelja!

Oscar 2015: Film 'Snajperist' nominiran za najbolji film - 'Već sam radio ratne priče, ali ova je posebna'

Režije se primio legendarni Clint Eastwood, a Cooper je utjelovio američkog vojnika Chrisa Kylea koji je preživio četiri služenja u Iraku, a živio je prema jednog kodeksu – Bog, domovina, obitelj. Film je napravljen po njegovoj biografiji.

 

Nije bilo lako utjeloviti Kyliea, no Cooperu je to uspjelo. Osim mentalne pripreme, bilo je potrebno i fizički nalikovati na njega. 'Imao sam cilj dobiti 15 kilograma čistih mišića. Ne kao bodibilder, već biti više kao Chris. Bio je jako velik i snažan muškarac. Morao sam doći do te faze u svojoj glavi kada sam i sam mogao povjerovati da sam on. Njegova veličina je bila velik dio onoga što jest', rekao je Bradley Cooper.

Dok se pripremao za ulogu, njegova prehrana sastojala se od visokoproteinske dijete kojom je unosio i preko 6 000 kalorija (dok prosječni muškarac dnevno unese oko 2 500 kalorija). 'To je bio veliki šok za moj organizam. Kod unosiš toliko kalorija, tvoje tijelo i brže stari', kaže slavni glumac koji se i brzo vratio u normalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene