Novi Bradley

'Da sam nastavio, potpuno bih si sabotirao život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Bradley Cooper je za magazin GQ progovorio o svojoj ovisnosti i o tome kakav je utjecaj imala na njegov život.

Bradley Cooper danas je jedan od najpoznatijih glumaca s uspješnom karijerom, a ide mu i u ljubavnom životu. Trenutno je u vezi s mladom manekenkom Suki Waterhouse.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper Što vi mislite? Plakao je pred kamerama, pričao o golotinji u vlastitom domu, a sve to kako bi iz petog pokušaja ostvario svoj san, ali hoće li uspjeti?

Napokon progovorila o vezi s najseksi muškarcem u Hollywoodu!

U intervjuu za GQ progovorio je o svojim ovisnostima, a neuspijeh s ABC-evim serijama 'Alias' mu je jako teško pao. 'U jednom trenutku poželio sam se ubiti', izjavio je 38-godišnji glumac. Na sreću, sve je ostalo samo na riječima.

A što se tiče ovisnosti, u 29-oj godini odlučio je prestati sa porocima jer je shvatio da si uništava život. 'Da sam nastavio, potpuno bih si sabotirao život', priznao je. 'Otkrivao sam ponovno sebe na poslu, i bilo je prekrasno', dodao je Bradley.

Sve se okrenulo na bolje kada je upoznao Sandru Bullock 2009. na setu filma 'All About Steve'. 'Počeo sam raditi s njom i još nekim ljudima, i shvatio sam da ne moram biti netko drugi. 'Svoj' sam kad sam trijezan i ljudi vole raditi sa mnom', rekao je u intervjuu.

Bradley Cooper poznat je po ulogama u filmu 'Mamurluk', 'Silver Linings Playbook', a gledamo ga i u najnovijem filmskom uratku 'American Hustle' u kojem opet glumi s Jennifer Lawrence.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene