Obožavatelji presretni!

Slavni par ponovno zajedno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zaljubili se na prvi pogled!

Bradley Cooper i Jennifer Lawrence dobitna su kombinacija ako je u pitanju filmska ljubav. To zna i redateljica Susanne Bier, koja je angažirala ovaj glumački dvojac da glume u novom filmu 'Serena'.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper ''Nama je to normalno...'' Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Ovoga puta utjelovili su bračni par Georgea i Serenu Pemberton koji su zajedno izgradili carstvo drvne industrije. Par ima veliku moć i utjecaj, no stvari se počnu mijenjati kada Serena saznaje za Georgeovu mračnu prošlost. Film se snimao po istoimenom romanu pisca Rona Rasha, a u listopadu počinje prikazivati u Velikoj Britaniji, piše Entertainment.

'I mi smo ljudi! Samo želimo živjeti, biti normalni! Kaže zvijezda filma 'Igre gladi'

Njih su dvoje do sada već surađivali na filmovima 'U dobru i zlu' te u 'Američkim varalicama' i to se pokazalo kao uspješna kombinacija za nominaciju za nagradu Oscar.

Jennifer je za ulogu u filmu 'U dobru i zlu' dobila Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice, a 'Američki varalice' ove su godine imali deset nominacija za Oscara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene