448797
448797
448797
448797
448797

BRAD PITT AVANTURA Obilazi terene! Hoće li ulagati u Hrvatsku?

Brad Pitt odlučio je, čini se, uživati u ljepotama Hrvatske.

 
 
 
 
Brad Pitt (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL)
Brad Pitt (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL)

Prije posjeta Šibeniku, slavni glumac Brad Pitt viđen je i u Zadru te Biogradu. Doplovio je s prijateljima na manjoj jahti, prilično neupadljivoj. Prvo su prošetali starom jezgrom grada Zadra, a potom se uputili u Biograd.

Građani su ga prepoznali unatoč tome što je imao šešir te su ga fotografirali. Tek nakon Zadra i Biograda otišao je za Šibenik, prenosi Zadarski.hr.

Brad Pitt (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL)

Glumac je noćas prespavao u luksuznom resortu u Šibeniku, a isti su se pohvalili i na društvenim mrežama. Danas je u društvu arhitekta obišao Zablaće kod Šibenika gdje se planiraju raditi golf tereni i luksuzan smještaj. Tko zna možda glumac namjerava ulagati u našu zemlju. Mnogi su počeli to nagađati budući da obilazi terene namjenjene za velike investicije.

Brad Pitt obišao je i Kornate, a danas je otišao iz Hrvatske. Lijepu našu napustio je sa zadarskog aerodroma.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se