ostavljena zbog Angeline

Nakon 12 godina: Brad Pitt ispričao se bivšoj i molio je za oprost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O bivšoj supruzi Brad Pitt svih ovih godina nije govorio, a sada nakon što je okončan i njegov brak s Angelinom glumac je Jennifer zamolio za oprost.

Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su jedan od omiljenih holivudskih parova sve dok njihovu bračnu idilu nije uništila Angelina Jolie. U bračnu luku uplovili su prije 17 godina, a nakon pet godina uslijedio je i razvod. O njemu Brad svih ovih godina nije govorio, a sada nakon što je okončan i njegov brak s Angelinom glumac je svoju bivšu zamolio za oprost.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

 

"Brad se ispričao Jennifer za svu bol koju joj je nanio zbog razvoda. Oduvijek je bio zatvoren i teško je izražavao svoje emocije, no nakon što je krenuo na terapiju, sve se promijenilo. Shvatio je koliko ju je povrijedio i ispričao joj se", rekao je izvor blizak Bradu za magazin Life&Style.

Jennifer Aniston prihvatila je Bradovu ispriku. "Oprostila mu je sve, njoj je važno da se oboje fokusiraju na budućnost. Jennifer razumije i podržava bivšeg supruga", rekao je izvor blizak glumici.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene