SNIMILE IH KAMERE

Prije bračnog brodoloma Brad se susreo s bivšom u hotelskoj sobi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad se navodno tijekom susreta u hotelskoj sobi Jennifer ispričao jer ju je ostavio zbog Angeline.

Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta još je uvijek glavna tema svjetskih tabloida. Detalji od razvodu cure malo po malo, a jedan od zanimljivijih detalja koji je objavljen vezan je uz Brada Pitta i njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston. Oni su, naime, kako tvrdi jedan američki tabloid nekoliko tjedana prije objave razvoda viđeni kako zajedno idu u hotelsku sobu.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) To je bio kaos Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par

Da priča bude još uvjerljivija bivše supružnike navodno su snimile i nadzorne kamere hotela Gansevoort u kojem su odsjeli.Sve se to odvilo nekoliko tjedana prije nego što je javnost doznala da je Angelina nakon dvije godine braka predala papire za razvod od Brada Pitta i zatražila skrbništvo nad njihovom djecom.

Šuška se da se Brad se tijekom druženja u hotelu povjerio Jennifer o problemima u braku, ali i pokušao joj uputiti ispriku zbog toga što ju je 2005. godine nakon pet godina braka ostavio upravo zbog Angeline, piše Radar Online.

Jennifer je trenutno u braku s Justinom Therouxom koji je odmah nakon što je u javnost procurila informacija o razvodu stao u obranu svoje supruge i javno svima dao do znanja da Jennifer nema baš ništa s razvodom svog bivšeg supruga. Hmmm, možda nakon ovog Justin promijeni svoje mišljenje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene