samo bi se ljubio

Nakon ljubavnog kraha Božo stavio crveni ruž i okrenuo novu stranicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božo Vrećo više ne tuguje. Na njegovom licu sada je blagi osmijeh, ali i crveni ruž.

Popularni bosansko-hercegovački pjevač sevdaha Božo Vrećo nedavno je proživio ljubavni brodolom. No, iz njega se Božo izdigao jači nego ikada. Osebujan glazbenik koji često pažnju plijeni svojim neobičnim modnim stilom i lakiranim noktima ovog puta otišao je korak dalje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Na usne je stavio crveni ruž i svojim obožavateljima odaslao posebnu poruku. "Nakarmini se iz inata, ćeifa ili jer ti to tako voliš pa izljubi što više dobre raje nek odu kućama s' poljupcem, da se više ljubimo, ljepši bi nam život bio", napisao je Vrećo u opisu fotografije.

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Podsjetimo, srce mnogima omiljenog pjevača nedavno je slomio misteriozni Beograđanin. Iako su planirali vjenčanje i zajednički život, njihova je ljubav pukla nakon što je Božo unajmio detektiva koji je raskrinkao dvostruki život njegovog partnera. To ga je potpuno slomilo, a utjehu je pronašao u glazbi, ali i druženjima s majkom i sestrom koja su mu oduvijek bile bezuvjetna podrška.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene