Al će se nahodati

Borut Pahor, kralj Instagrama, krenuo propješačiti Sloveniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borut Pahor, kojeg mnogi nazivaju kraljem Instagrama, krenuo je u neobičnu predsjedničku kampanju.

Slovenski predsjednik Borut Pahor u utorak je krenuo na put tijekom kojega namjerava propješačiti čitavu Sloveniju u samo tjedan dana, a krajnja postaja je Piran.

Pogledaj i ovo Borut Pahor, Jakov Kitarović, Tomislav Madžar (FOTO: Snimio čitatelj) Tko ima problem sa Slovenijom? Dok Predsjednica obilazi BiH, suprug Jakov uživa s prijateljima

Pahor i njegov mali tim, u kojemu su njegov sin Luka i dvije predstavnice za odnose s javnošću, krenuli su dobro raspoloženi s ruksacima na leđima u utorak popodne iz Hodoša blizu granice s Mađarskom, a svaki dan namjeravaju prevaliti oko 40 klometara, sve dok ne stignu do mora.

U Piran namjeravaju doći do ponedjeljka jer Pahor, kako je službeno priopćeno, već u utorak ima službene obveze. Za razgledavanje slovenskog krajolika i susrete s ljudima od kojih očekuje potporu na predstojećim predsjedničkim izborima Pahor koristi godišnji odmor.

Pahor sam priznaje da je riječ o prijevremenoj predizbornoj kampanji pa fotografije s puta promptno objavljuje na društvenim mrežama.

U reakcijama neki ga hvale zbog mladolikog izgleda i dobre fizičke spreme, dok ga politički oponenti kritiziraju zbog populizma i tvrde da je sadašnji predsjednik Slovenje očaran društvenim mrežama skoro kao američki predsjednik Donald Trump. Pahora su već ranije prozvali kraljem Instagrama.

Pahoru mandat istječe krajem ove godine, a točan datum novih zbora objavit će se u petak. Pahor je u ovom trenutku favorit.

Do sada je samo prvom slovenskom predsjedniku Milanu Kučanu uspjelo dva puta ponoviti petogodišnji predsjednički mandat, a oba je puta pobjedio već u prvom krugu. (Hina)
 

 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene