Plavuše se bolje zabavljaju

Borna Rajić: 'Život nije espresso i nema instant rješenja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modna dizajnerica poznata po neobičnom ponašanju progovorila je o traženju same sebe, promjeni imidža i formuli za sretan život.

Poznata po bizarnom ponašanju, modna dizajnerica Borna Rajić progovorila je o svojoj novoj promjeni izgleda, ali i o promjeni unutarnjeg ponašanja. Osim što je kosu obojila u plavo, od nedavno je postala i life coach.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Zaljubljenica u modu Bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata na modnu reviju stigla u prozirnom kombinezonu

Sama kaže kako se plavuše bolje zabavljaju, a promjena izgleda bila je rezultat unutarnje promjene, do koje je došla nakon razilaska sa svojim drugim partnerom. Nakon toga odlučila je upoznati samu sebe.

'Otprilike tri godine sam se posvetila svom unutarnjem biću i doživjela jednu katarzu. Taj proces je bio dosta intenzivan i težak, povukla sam se iz društvenog života i javnosti, puno radila na sebi, spoznala neke stvari i to danas dijelim i sa drugima.'

Nakon prvog razvoda počela je poučavati psihologiju, filozofiju, metafiziku, istraživala je razne religije, kabalu, no ništa od toga joj nije pružilo potrebne odgovore. Borna smatra kako je uvijek dobro imati nekoga, s kime se može porazgovarati, no većinu vremena je bila 'bez gurua, bez vodiča, tražila sam sama i voljela bih da je tu bio netko za koga sam se mogla primiti'.

Kaže kako formula za sretan život ne postoji. 'Ja nisam George Clooney, a život nije espresso. I nema instant rješenja.' Nadodala je kako se ljudi ne bi smjeli voditi određenom destinacijom, prenosi Story.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene