457461
457461
457461
457461
457461

NAGLI PREKID? Ćorić izbrisao fotografije seksi Valentine

Mladi tenisač izbrisao je s Instagrama fotografije koje je imao s lijepom Valentinom Miletić.

 
 
 
 
Borna Ćorić i Valentina Miletić (Foto: Instagram)
Borna Ćorić i Valentina Miletić (Foto: Instagram)

Borna Ćorić nema više fotografija s djevojkom Valentinom Miletić na svom Instagramu. Potaknulo je to glasine o nevoljama u raju. Naime, Valentina i Borna poznati su kao blizak par koji često dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama pa je ova novost odmah potakla obožavatelje da se zapitaju što je s ljubavnim statusom mladog tenisača.

Valentina i Borna u vezi su skoro dvije godine, a skoro se i nisu odvajali. Ona mu je tijekom karijere bila velika podrška te ga je vjerno pratila po turnirima. No, nešto se događa. Borna je ovih dana proslavio 20. rođendan te objavio kolaž fotografija prijatelja i obitelji na Instagramu.

Na kolažu nije bilo Valentine pa se čini da nije sve kao prije. Osim toga, i njen Instagram znatno je siromašniji fotografijama sa zgodnim Bornom. Lažna uzbuna ili prekid? Samo oni znaju.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se