Nitko nije znao

Boris Novković iznenadio sve: Bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina s posebnim potrebama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Novković dosad je šutio o stanju svoga sina.

Boris Novković otkrio je da već osam godina bivša supruga i on odgajaju dijete s posebnim potrebama. Novković je to otkrio jer se posljednjih mjeseci stalno nalazi na meti zlobnika kad je u pitanju njegov privatni život. Otkako se rastao od Ines Katić, često ga prozivaju za nove ljubavi. Stoga je odlučio putem Facebooka reći što se događa i što mu je prioritet.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević evo i zbog koga je došla Lijepa srpska glumica u Zagrebu nije mogla proći neopaženo, pamtimo je iz naše hit-serije, a bila je i u vezi s oskarovcem!

"I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti. Ali, kretena raznih i glava im praznih sjetim se, riječi otrova malih lažova peku mei vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svijetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je neopobjedniva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li itko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dijete sa specijalnim potrebama. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših riječi otrova", napisao je Boris.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene