Kraj ljubavi

Boris se oglasio oko prekida s Ivom zbog koje je ostavio suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu'.

'Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički , ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama , oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put' .

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Megan Fox i Austin Green rastaju se nakon 11 godina veze

'Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji , da prožmemo i prođemo određena iskustva , zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila , za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav , bilo je neponovljivo i jedinstveno , jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega' .
Boris

Iva Višošević i Boris Novković upoznali su se na snimanju njegovog spota 'Ni na nebu, ni na zemlji' 2011. godine. Mediji su pisali kako je upravo Iva razlog raspada braka između Borisa i Lucije, ali pjevač je sve to negirao. 

Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlucio sam ovim putem dati zvanicnu prvu i zadnju izjavu...

Posted by BORIS NOVKOVIC on Tuesday, 1 September 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene