Nova drama večeras

Boran se obračunava s Džihanom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Večerašnja epizoda nosi novu dramu. Sila i Boran počeli su rješavati međusobne probleme. Na putu njihove ljubavi i čežnje stoje samo zakoni, a oni ne znaju kako bi ih uklonili.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz TV Bitka 'SILA' daleko najgledanija!

Sila i Boran su odlučni u tome da pod svaku cijenu zaštite svoje dijete. I baš kad sve sjeda na svoje mjesto, sve šokira Emreovo ranjavanje.

Sila ne zna komu bi vjerovala zbog Emreova i Boranova sukoba te je rastrgana između vlastite savjesti i tuđih tvrdnji. Sila dolazi kod Borana u kuću i odlučna je saznati istinu da li je Boran pucao na Emrea. Boran joj kaže kako je nevin, a Sila mu vjeruje. Kenan istražuje tko je i zašto pucao na njegova sina. Šokira ga ono što saznaje i on okrivi Silu i njihov odnos ozbiljno zahladi. Ona u isto vrijeme pokušava obraniti Boranovu nevinost i počinje preispitivati vlastitu savjest.

Džihan pak nije samo mirni promatrač događaja. Koristi sve prilike kako bi Boranu došao glave. S druge strane, planira odnos s Esmom odvesti korak dalje.

Boran se obračunava s Džihanom te mu zaprijeti. Emre je u bolnici i život mu visi o tankoj niti. Kenan ne dopušta Sili da bude uz njega, a ona je rastrgana između Emrea i Borana i ne zna što da radi. Za Emrea počinje teško i tjeskobno čekanje. Zbog dokaza Boran završi u zatvoru, a Sila je očajna. Sila je ovog puta spremna stati svog muža, odnosno agu. Uvjerena je da je nevin.

>> Boran aga od 1. travnja bez vize ne smije u Hrvatsku

Kenan se odriče Sile, a za Emrea vijesti nisu dobre, jer će ostati paraliziran. Sila pronalazi rješenje problema. Ignorira Abajevo žestoko protivljenje i odlučuje se naći s Džihanom kojeg smatra glavnim krivcem za sve. Džihanov i Silin susret pun je opasnosti. Džihan i dalje optužuje Borana te zaprijeti Sili. Boran uspije izaći iz zatvora, jer je krivicu priznao netko drugi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene