Slavni par u Veneciji

Stigao u pratnji ljepotice na slavno vjenčanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bliži se i taj trenutak - vjenčanje Georgea Clooneyja!

Bono Vox stigao je u Veneciju u pratnji supruge Ali Hewson, a razlog tome je naravno vjenčanje slavnog neženje Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro se rasplakao I Matt Damon potvrdio: George Clooney postaje otac!

Bit će to njegov drugi brak i oženit će svoju odvjetnicu. Venecijanske vlasti izdale su naređenje da u ponedjeljak središte grada bude zatvoreno za sve jer će se tada održati i službena ceremonija vjenčanja, dok ćese zabava zato produljuljiti na četiri dana. Stiže oko 150 uzvanika među njima i brojni holivudski prijatelji. Ovog vikenda mnogi će se uputiti u Veneciju ne bi li barem krajičkom oka vidjeli vjenčanje godine.

Clooneyeva Amal bila je diva u crvenom na probi prije vjenčanja

Najavljeni su Brad Pitt i Angelina Jolie, Andrea Bocelli koji će pjevati na svadni, Bono Vox iz U2, manekenka Cindy Crawford, a Matt Damon već je stigao sa suprugom. Brodice koje će prevoziti mladence i goste već nose inicijale budućih supružnika.

Ceremonija će se održati u hotelu od sedam zvijezdica, dok će se čin vjenčanja odvijati u gradskoj palači iz 16. stoljeća. Šuška se da će Clooney nositi Armanijevo odijelo, dok će britanska pravnica Amal Alamuddin nositi vjenčanicu Sarah Barton. Georgeov kum će biti Rande Gerber, suprug Cindy Crawford, dok bi mladenkina kuma trebala biti sestra Tala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene