455064
455064
455064
455064
455064

Znate li što je Bojana Gregorić radila devedesetih?

  • , 27.10.2016., 13:53
  • Autor:
  • komentara

Glumica Bojana Gregorić Vejzović otkrila je što je radila tada.

 
 
 
 
Bojana Gregoric Vejzović (Screnshoot: Instagram)
Bojana Gregoric Vejzović (Screnshoot: Instagram)

Otkako je otvorila svoj Instagram profil Bojana Gregorić Vejzović s vremena na vrijeme ugodno iznenadi svoje vjerne pratitelje. To je učinila i ovaj put. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u društvu legendarnog Gorana Bareta i Damira Urbana. ''Njih dvojica su vječni rock and roll, a nas dvije bile smo '98 dijelom......ali predstave Rock and roll'', napisala je Bojana.

Bojana se tako prisjetila dobrih starih vremena kada je slušala rock i glumila u predstavama. Točnije, tada je glumila u predstavi  Rock & Roll koju je režirao Emil Matešić, a glazbu potpisuju Majke i Goran Bare. I moramo primijetiti, iako je fotografija stara 18 godina, za Bojanu vrijeme kao da je stalo.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se