Zvijezda 'Stelle'

Bojana Gregorić: 'Potjano se nadamo da nam djeca neće biti glumci, možda stomatolozi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čarolija Stelle, pravog glazbeno-dramskog spektakla već je osvojila gledatelje. Iako tumači negativku - glumica Bojana Gregorić svojom zloćom, ali i zavidnim plesnim umijećem impresionirala je gledatelje.

Lik Bojane Gregorić, Ela, bivša je balerina i stroga članica žirija u Stelli - opsjednuta idejom da njezina kći Lana postane zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Kika otkrila: 'Mama je plakala odmah nakon prve epizode!'

'Ova plesna točka u drugoj epizodi koju smo odgledali sa Vandom je definitivno bila jedan veliki izazov, Igor Barberić kao koreograf je samo nastavio gdje smo prije četiri, pet godina s 'Chichagom' stali. Ja moram priznati da sam ostala izbezumljena - samo je krenuo nabrajati 'Onda ide zvijezda, onda batman ,onda imaš 4 piruete i završiš tako da sjedneš na stol'', ispričala je Bojana kroz smijeh.

>> Kreće tatinim stopama: Prekrasna Hana Huljić zapjevala!

Na pitanje što misli, što bi Nina rekla na njezinu interpretaciju pjesme u seriji, Bojana je odgovorila: 'Pa ja se nadam da je zadovoljna jer je bila u duetu s Vandom Winter'.

Bojana je otkrila i kako joj je najteže bilo glumiti kako je hladna prema Lani (Vanda Winter) te je na pitanje ima li kakvih ambicija prema vlastitoj djeci komentirala: 'U tom vidu (kao Ela prema Lani) nikako! Moj suprug i ja čeo prepustiti djeci da njihov odabir bude ono za čim njima srce čezne. Potajno se nadamo da to neće biti glumačke vode, možda da budu stomatolozi', rekla je iskreno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene