Prošli mjeseci

Prognozirali su joj kraj, no sada njezin otac poručuje: 'Kristina je budna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bobby Kristina izgleda se napokon oporavlja, a sve je potvrdio i njezin otac – sretnu vijest je podijelio s publikom na koncertu.

21-godišnja kći legendarne pjevačice Whitney Houston nakon mjeseci provedenih u komi napokon se probudila! Nesreća se dogodila pod još nerazriješenim okolnostima, a Bobby Kristina izgleda napokon dolazi sebi i više nije na aparatima.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužno Iako se otac protivi, ostatak obitelji je vodi kući kako bi preminula u miru

VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Dečko Bobbi Kristine jecao u suzama

Barem tako kaže njezin otac Bobby Brown koji je vijest podijelio s publikom na koncertu u Dallasu. 'Bobby je budna. Gleda me', poručio je glazbenik. 'Glasine kruže mjesecima no htio bih podijeliti nešto s vama... Od moje obitelji za vaše... hvala vam svima na dobrim željama i molitvama', stoji u videu koji je objavljen na Instagramu.

 

The #love and #support is truly appreciated from around the #world ... #PrayForBK @kingbobbybrown setting the record straight ... #DontBelieveWhatYouRead #truth #facts #pr #press #media #journalist #blog #TMZ #ABC #NBC #ET #News #IamDMobe #EkonnectGlobal #MrUrbanspotlite

A video posted by @GorgeousCulinaryExecutives (@iamdmobe) on

Obitelj i dalje posjećuje Kristinu u bolnici, no drugi se nisu oglasili o njezinom slučaju. Iako su joj prognozirali slabe izglede za preživljavanje, izgleda da je kći tragično preminule dive ipak bolje. Zastrašujuće je bila upravo činjenica da je Kristina pronađena u sličnim okolnostima kao i njezina majka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene