Otac sve otkrio

Otkrivena njihova tajna - živjeli u laži svo ovo vrijeme?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bobbi Kristina i Nick Gordon navodno nikada nisu bili vjenčani, a sada je njemu zabranjen pristup bolnici.

Bobbi Kristina je pronađena u subotu u 10.30 sati po lokalnom vremenu onesviještena u kadi u svom domu, a glava joj je bila pod vodom. Prema najnovijim informacijama u kući Bobbi Kristina Brown, kći prerano preminule pjevačice Whitney Houston, pronađena je droga. Policija je po drugi puta pretražila njezinu kuću i iako nisu ništa htjeli otkriti javnosti, obitelj je priznala da je pronađena droga.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

Bobbi se trenutno nalazi u induciranoj komi zbog otekline na mozgu. Nakon boravka u North Fulton bolnici, sada je premještena u Emory University bolnicu u Atlanti. I dok se mnogi mole za njezin oporavak, obitelj za sve krivi Nicka o kojem se počelo šuškati da uopće nije njezin zakoniti suprug.

Bobbi Kristina pozitivno reagirala na jedan od testova!

'On je najobičniji manipulator. Glumi nevinašce, a iskorištava Bobbi od prvog dana. Njena obitelj na sve se moguće načine trudi pokazati joj to, no ona jednostavno ne želi slušati', rekao je izvor za Daily Mail.

Bobbi se u siječnju 2014. udala za Nicka Gordona jer je jako zaljubljena u njega. Nisu potpisali predbračni ugovor i njena obitelj uvjerena je da će se Nick pokušati okoristiti i uzeti Bobbi sve što ima.

'Bobbi Kristina nikada nije bila udana za Nicka Gordona', rekao je njezin pravnik, a cijelu priču podupire i njezin otac Bobby Brown

Nakon što joj je majka, Whitney Houston, 2012. tragično preminula u kadi hotelske sobe nakon što se predozirala, Bobbi je naslijedila njeno bogatstvo, oko 20 milijuna dolara što je oko 120 milijuna kuna. Do 21. godine njezina se teta Pat Houston brinula o tome da Bobbi ima sve što treba, no kad je napunila 21 godinu dobila Bobbi je postala vlasnica nasljedstva te je mogla raditi što je htjela, piše TMZ.

Samo tjedan dana prije nesreće, Nick se nakon burne svađe navodno iselio iz stana u kojem je živio s Bobbi. Čim je Bobbi završila u bolnici, njena teta Pat otišla je na sud i zatražila zabranu pristupa za Gordona pa on tako sad ne može posjećivati suprugu dok se ona u bolnici bori za život.

'Bobbi je bipolarna. Uz to, imala je problema s drogom za koje sad tvrdi da su iza nje, no obitelj sumnja u istinitost njene priče. Depresivna je i majčina smrt i danas je jako muči. Zbog svega toga ona i Nick često se svađaju', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene