Bez dlake na jeziku

'Vlada NE MORA stvoriti nova radna mjesta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američki kantautor Bob Dylan u intervjuu za časopis AARP ustvrdio je da vlada neće i ne mora stvoriti nova radna mjesta, već da bi to mogli napraviti "svi ti milijarderi".

'Vlada neće stvoriti nova radna mjesta i ne mora. Ljudi moraju stvarati radna mjesta, a ti veliki milijarderi su oni koji to mogu napravit', ustvrdio je glazbenik Bob Dylan u intervjuu uoči izlaska novog albuma 'Shadows In The Night'.

Pogledaj i ovo Radioactive Boy Scout 10 novih pjesama Albumom "Something Broken, Something Beautiful" Radioactive Boy Scout dokazao da ga je vrijedilo čekati

Bob Dylan pod službenom istragom zbog komentara o Hrvatima!

'Ne vidimo da se to događa. Vidimo zločine i gradove u kojima se povećava broj nezaposlenih koji se okreću alkoholu i drogi. Za sve njih bi radna mjesta mogli stvoriti svi ti milijarderi. Ok, ne kažem da moraju, ne pričam o komunizmu, no što rade sa tolikim novcem? Troše li ga na čestite načine?', upitao je slavni 73-godišnji pjevač.

U intervjuu je Dylan osim o nezaposlenosti i potlačenima govorio o svojim ambicijama izvan glazbe. 'Da moram sve ovo ponoviti ispočetka, bio bih učitelj, a predavao bih rimsku povijest ili teologiju'. Govorio je i o svom novom albumu "Shadows In The Night" koji izlazi 2. veljače te sadrži 10 pjesama koje je popularizirao Frank Sinatra.

'Kada počnete raditi na ovim pjesmama, Frank vam jednostavno mora biti na pameti', pojasnio je Dylan. 'Zato što je on planina. To je planina na koju se morate popeti iako pređete samo dio puta'.

Dylan je pohvalio Sinatru kao pjevača. 'Frank je pjevao vama, a ne pred vama. Nikad nisam želio biti pjevač koji će pjevati pred nekim. Oduvijek sam želio pjevati nekome. Nitko ga ne može dostići. Ni ja niti bilo tko drugi', ustvrdio je. (Hina)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene