Kakva preobrazba

Nekoć dječja zvijezda, danas go-go plesač! - Prepoznajete li ga?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša dječja zvijezda iz poznate hit serije 'Puna kuća', Blake McIver, odrastao je čovjek i zasigurno ga nikad ne biste prepoznali.

Blake McIver danas ima 28 godina, no kao dječak glumio je u seriji 'Puna kuća'. Bio je poznat kao Derek, prijatelj malene Michelle.

Nakon uloge u ovoj seriji, Blake je glumio u još nekim projektima, a posljednjih godina radi kao plesač. I to ne bilo kakav.

'Radim kao go-go plesač posljednjih godina. Napojnice su odlične. U stvari, uspio sam uštedjeti toliko novca da konačno mogu završiti snimanje albuma', izjavio je u nedavnom intervjuu ovaj pjevač i tekstopisac koji se napokon može posvetiti svojoj prvoj ljubavi - pjevanju.

Pogledaj i ovo Puna kuća (Foto: Profimedia) Za ovo je trebalo hrabrosti Omiljeni Joey iz hit-serije objavio svoju potresnu fotografiju pa otkrio tajnu koju je godinama vješto krio!

>> Ljepotan koji je 90-ih lomio ženska srca, proslavio je 50. rođendan!

Blake je neko vrijeme radio i kao učitelj pjevanja no nije dovoljno zarađivao pa se morao primiti drugog posla. Tako je završio u plesnim vodama. Tvrdi da ga je taj posljednji posao potpuno promijenio - postao je otvoreniji prema sebi i drugima. Prvenstveno pleše po gay klubovima.

'Ne skrivam više tko sam zapravo. Ne pretvaram se da sam nešto što nisam', izjavio je ovaj mladić.

A da je kao maleni dječak već pokazivao izniman talent kako za pjevanje tako i za ples, pogledajte u isječku iz epizode serije 'Puna kuća'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene