KAKVO IZNENAĐENJE

NEVJEROJATNA BLAKE LIVELY Par dana nakon poroda došla na vjenčanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Blake Lively dosta je tajnovita oko svog privatnog života. No, u javnosti se pojavila fotografija na kojoj pozira s prijateljicom na vjenčanju i to samo par dana nakon što je rodila.

Blake Lively rodila je prije nekoliko dana. Detalji oko nasljednika omiljenog glumačkog para kriju se od javnosti, ali zato se lijepa glumica ne skriva u okrilju svog doma. Štoviše, Blake se pojavila među brojnim uzvanicima na vjenčanju svoje najbolje prijateljice. Cure su zajedničku fotografija kao uspomenu na vjenčanje objavile na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

'Najljepša mlada na svijetu i najbolja prijateljica koju sam mogla poželjeti. Jessica, hvala ti što si mi sve. Volim te', napisala je Blake pored fotografije, a pohvale na račun izgleda nisu izostale. 'Ljepotice', Blake je zapravo najljepša mladenka', Kako to da si upravo rodila? Kako?', prokomentirali su pratitelji na Instagramu

 

Most beautiful bride on the planet. And the best friend I could ask for. @jessicarose617 thank you for being EVERYTHING. I love you.

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Podsjetimo, Blake i Ryan Reynolds ponosni su roditelji malene djevojčice James koja je prije dvije godine stigla na svijet. Spol, kao i ime drugog djeteta još uvijek nisu poznati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene