Baby Boom

POSAO Od 0-24 Puno je beba na vidiku. Neke su tek stigle, a neke samo što nisu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne žene svoju trudnoću više ne skrivaju. Blake Lively i Courtney Stooden pokazale svoje trudničke trbuščiće. Eva Mendes već uživa u dječjem plaču.

Hollywoodske pripadnice nježnijeg spola ove godine zamijenit će svoju glumačku karijeru onom majčinskom. Prva u nizu zanosna je glumica Blake Lively koja sa suprugom Ryan Reynoldsom očekuje svoje drugo dijete. Koliko je sretna i ponosna buduća mama pokazala je na crvenom tepihu u Cannesu gdje je zablistala u dugačkoj plavoj haljini.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Otkrili svoju tajnu Njih dvoje kunu se da im je ovo jednostavno pravilo pomoglo da održe svoj brak čvrstim već 12 godina!

Trudnički trbuščić  dugo je skrivala  i kubansko američka ljepotica Eva Mendes. Iako je u 40-ima glumica je nedavno rodila svoje drugo dijete.  Eva i Ryan Goslingom već imaju 19-mjesečnu kćerkicu Esmeraldu. Prvu trudnoću slavni par uspješno je skrivao prvih mjeseci budući da javnosti baš i ne vole otkrivati svoje detalje iz privatnog života. Tako je glumica uspjela i drugu trudnoću zadržati izvan očiju javnosti, a i  sam porod je prošao u tajnosti. No, u Hollywoodu je ponekad teško zadržati svoju privatnost kad si slavan i poznat. Eva je tako svim znatiželjnima poručila kako je ime njihove nove prinove Amade Lee.

Znate li koji glumci vrijede više od 100 milijuna dolara? Evo priče o njima!

Da za majčinstvo nikad nije prekasno, ali ni prerano, pokazala je i dvostruko mlađa Courtney Stooden, koja je javnosti poznata kao sudionica jednog  britanskog reality showa. Courtney očekuje svoje prvo dijete sa glumcem Doug Hutchisonom. Stooden je trudna četiri tjedna, a trudnoću, kaže, nije planirala. Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2011. godine kada je Stooden imala samo 16 godina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene