Neočekivana najava

Ljepotica prekinula šutnju: 'Ryan će biti odličan otac!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako inače ne vole pričati o svom privatnom životu, glumici je u intervjuu za jedan modni časopis izletjela zanimljiva izjava...

Blake Lively osvojila je srca obožavatelja u popularnoj seriji 'Tračerica', a za novo je izdanje časopisa Vogue otkrila nekoliko sočnih detalja iz svog bračnog života.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Novi član Reynolds klana! Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca

Ryan Reynolds i Blake Lively uplovili su u bračnu luku krajem 2012. godine, a na vjenčanju su bili samo obitelj i bliski prijatelji. Budući da ne vole pričati o svom privatnom životu, svi su se iznenadili da je za poznati časopis otkrila da planiraju proširiti svoju obitelj.

Slavna glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji 'Tračerica' otkrila je u novom Vogue svoju katastrofu s vjenčanicom.

Serija je ovoj ljepotici stvorila imidž tipične gradske cure kojoj je moda najveća preokupacija u životu, no to je daleko od istine. Blake je sve samo ne tipična djevojka iz Hollywooda. Ova slavna glumica trenutno radi na novom projektu – blogu Preserve koji se bavi prirodnim proizvodima i ljudima koji ih proizvode.

Lively priznaje da joj je Ryan bio velika podrška pri stvaranju projekta.

'On je dio tog portala jer sve što radimo, radimo zajedno. Ako radim na nekom filmu, on mi pomaže oko uloge, a ja isto tako pomažem njemu', rekla je glumica.

Uskoro će proslaviti svoju drugu godišnjicu braka, pa sve zanima kakvi su im planovi za budućnost, piše Hollywood Life.

'Ryan će biti divan otac, pravi vođa i patrijarh', rekla je Blake koja izgleda jedva čeka da svoju proširi svoju obitelj.

Svima je jasno da su ovo dvoje još uvijek zaljubljeni kao i prvog dana.

'Ryan je prava osoba za mene i imam sreće da mogu svoj život dijeliti sa svojom srodnom dušom', dodala je lijepa glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene