Blac Chyna na potezu

Kardashiani u problemu! Podignuta tužba protiv cijele obitelji: "Iskoristili su slavu kako bi mi se osvetili"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tužbu je podignula nakon raskida s Robom Kardashianom, s kojim ima kćer.

Američka plesačica i model Blac Chyna tuži cijelu obitelj Kardashian da je zbog njih ukinut njezin reality televizijski show koji je snimala s bivšim zaručnikom Robom Kardashianom, javljaju mediji.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Za zapitati se Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

Blac Chyna (pravim imenom Angela Renée White) također tvrdi da je ta "osvetnička" obitelj želi uništiti. Njezin odvjetnik potvrdio je za BBC da su u tužbi navedena imena Krisa Jennera, kao i Kourtney, Kim i Khloe Kardashian te Kendall i Kylie Jenner. Tužbu je podigla nakon raskida s Robom Kardashianom, s kojim ima kćer.

U optužbi se navodi da su Kardashianovi iskoristili svoju slavu, bogatstvo i moć kako bi joj se osvetili, osramotili ju te da je zbog utjecaja cijele obitelji Kardashian ukinut njezin reality show 'Rob & Chyna'.

Rob je pak optužio Blac Chynu da je iskoristila njega i njegovu obitelj za novčanu korist te da su odluku o ukidanju showa zajednički donijeli televizijska mreža E! i obitelj Kardashian.
No, izvori povezani s televizijom zanijekali su Chynine navode tvrdeći da je Chyna odbijala biti u istoj prostoriji s Robom, zbog čega je bilo nemoguće snimati još jednu sezonu. (Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene