Patila od depresije

Russell Crowe u suzama: Bivša manekenka pronađena mrtva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Charlotte Dawson pronađena je mrtva u dobi od 47 godina.

Bivši novozelandski model i televizijska ličnost Charlotte Dawson pronađena je mrtva u svome stanu u dobi od 47 godina. Strani mediji izvještavaju kako je dugo patila od depresije.

Pogledaj i ovo Russell Crowe Kao drugi čovjek! Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

Procurili detalji o Hoffmanovoj smrti!

Policija čeka potvrdu identiteta, no za Mail Online potvrdili su kako se radi o tijelu 47-godišnje žene. U izvješću za Mail Online, iz Kings Cross policije rekli su kako nije bilo sumnjivih okolnosti smrti, a policijski očevid još je u tijeku.

Charlottein glasnogovornik Benji Hart potvrdio je njezinu smrt. 'U dubokoj boli javljamo o tragičnom gubitku Charlotte Dawson. Naša najdublja sućut njezinoj obitelji', rekao je Hart.

'Bila je u jako lošem stanju. Groznom stanju', rekao je njezin prijatelj.
2012. godine, Dawson je bila hospitalizirana zbog 'bulinga' na Twitteru i negativnih komentara. Tada su strani mediji izvještavali kako je čak bila spremna oduzeti si život.

Poznati holivudski glumac Russell Crowe bio je na ručku u jednome restoranu sa svojim sinovima i prijateljima, a rasplakao se kada je saznao za tragičnu vijest. Crowe i Dawson bili su prijatelji još od djetinjstva te su zajedno odrasli na Novome Zelandu. 'Charley D...Jednostavno ne razumijem. NIje bilo bolje osobe od tebe. Počivaj u miru', napisao je na Twitteru.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene