Priznanje

Vijest o legendarnoj filmskoj divi Marilyn Monroe uzdrmala Internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovu vijest objavio je medij čiji je kredibilitet vrlo upitan: Bivši CIA agent na samrti navodno priznaje kako je upravo on po naredbi s vrha ubio slavnu glumicu.

Normand Hodges navodni bivši CIA agent odlučio je prije smrti priznati kako je baš on bio taj koji je okončao život slavne glumice Marilyn Monroe.

Pogledaj i ovo Angela Lansbury U 97. godini Preminula je zvijezda jedne od najpoznatijih kriminalističkih serija, njen trag ostat će zapamćen u brojnim klasicima

Slavna glumica voljela je žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

Wakavision.com tvrdi kako je priznao da je likvidirao 37 osoba po nalogu američke vlade radeći u timu s još četiri agenta.

Portal u nastavku navodi i citat Hodgesovog navodnog priznanja,

'Imali smo dokaze kako Monroe nije spavala samo sa predsjednikom Kennedyjem već i s Fidelom Castrom. Moj nadređeni, Jimmy Hayworth rekao je kako glumica mora umrijeti i da to mora izgledati kao samoubojstvo predoziranjem. Nikada prije nisam ubio ženu, ali učinio sam to za Ameriku', rekao je Hodges.

Kako prenosi wakavision.com Hodges je u CIA radio 41 godinu i imao je pristup najtajnijim podacima. Bio je snajperist i poznavao je borilačke vještine. 

Ovo navodno priznanje izazvalo je pravu pomutnju na internetu. Tragom ovih navoda istražili smo još neke izvore. Ipak čini se kako je ova vijest lažna. 

Snoopes.com objašnjava kako je vijest objavio World News Daily Report čiji je kredibilitet vrlo upitan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene