tužna sudbina

Bivša Zvonkova supruga umrla je kao beskućnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gizela Vuković živjela je kao zvijezda, a otišla zaboravljena od svih.

Tužna sudbina čuvene glumice Gizele Vuković mnogima će natjerati suze na oči. Bivša supruga legendarnog pjevača Zvonka Bogdana tijekom života imala je baš sve. Zvjezdani status, slavu, novac, ljubav i moć, a onda joj je sreća iznenada okrenula leđa. Umrla je u mračnoj sobi samačkog hotela u kojem je prije smrti živjela 13 godina. Tužnom epilogu prethodili su financijski problemi koji su se počeli redati 90-ih godina nakon što je tvrtka njezine kćeri Milice zapala u dugove. "Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili", izjavila je glumica svojedobno u intervjuu za "Novosti".

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za fanove Iznenađenje na koncertu - Zvonko Bogdan iz publike izvukao najveću obožavateljicu

Bili su na rubu egzistencije, često su se selili kako bi imali krov nad glavom, a naposljetku njihov jedini dom postala je sobica samačkog hotela. Životni pad potpuno ju je dotukao. Problemi su je sve više počeli izjedati, a to ubrzo se odrazilo i na njezino zdravlje. Kretala se uz pomoć kolica, vrlo teško, a unatoč tome do posljednjeg dana brinula je o bolesnoj kćeri i unuku koji je obolio od teškog oblika autizma.

Sav teret preuzela je na sebe. Pomoć su joj nudili i socijalni radnici koji su joj predlagali da preseli u starački dom. No, o tome Gizela nije htjela ni čuti. Jednostavno bi joj srce puklo da je ostavila same bolesnu kći i unuka. "Kako da se razdvojim od njih dvoje. Moja mirovina je i njihov prihod. Ne mogu se razdvojiti od njih. Oni su mi sve što imam. Neću se razdvajati pa makar posljednje dane provela na ulici", izjavila je glumica neposredno prije smrti, prenosi Blic.

O bivšem suprugu Zvonku Bogdanu nikada nije željela govoriti. Govorila je kako ga se ne želi sjećati.

Gizela Vuković umrla je 2015. godine u 89. godini života zaboravljena od svih. I nije nažalost jedina. Njezinu sudbinu doživio je i jedan od najvećih komičara bivše Jugoslavije - Miodrag Petrović zvan Čkalja. Umro je u samoći i bijedi, zaboravljen od svih i više gladan nego sit.

Napravili paniku, Halida stavili u kolica. Više pročitajte OVDJE

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene