Prevario suprugu s njom

Bivša prostitutka otkrit će prljave tajne slavnog nogometaša

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prostitutka s kojom je slavni nogometaš prevario svoju suprugu u popularnom će showu otkriti detalje njihovog odnosa.

Helen Wood, prostitutka koja je priznala da je sudjelovala u seksu u troje s Wayneom Rooneyjem, ulazi u britanski Celebrity Big Brother, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney Sve zbog jednog detalja Žena nestašnog nogometaša pozirala u vili od 20 milijuna funti, pa je optužili da se zaigrala s fotošopom

Bivša prostitutka u najavi showa otkrila je da će pričati o svim prljavim tajnama nogometaša, s kojim je 2010. spavala zajedno s prijateljicom. Da stvar bude gora, Wayne je bio nevjeran dok je njegova supruga Coleen bila trudna s njihovim prvim djetetom.

Prostitutka se ispričala nogometaševoj ženi što joj je spavala s mužem

Njena obitelj i prijatelji zgroženi su ovom odlukom te smatraju da je cijela stvar namještena. 'Helen je trebala ući u Big Brother kuću već u siječnju, no iz nekog razloga otkazali su joj. Nije slučajno da baš u vrijeme Svjetskog prvenstva odlazi u kuću', izjavio je prijatelj njene obitelji.

Helenin otac Stephen Wood, koji je ugledni sveučilišni profesor, javno se ispričao Rooneyjevoj obitelji zbog skandala koji je tada nastao. 'Jako sam tužan ako je ponašanje moje kćeri utjecalo na bilo koga', rekao je Wood.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene