Nitko ne zna gdje je

ZEČICA SE SAKRILA? Za bivšom BIH misicom raspisana Interpolova tjeralica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na zahtjev Suda BiH za Tošić je raspisana tjeralica za Slobodanku Tošić.

Interpolov popis osoba traženih zbog kaznenih djela počinjenih diljem svijeta ovog tjedna postao je bogatiji za jednu od Playbojevih "zečica" i ujedno nekadašnju bosanskohercegovačku misicu Slobodanku Tošić.

Pogledaj i ovo Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Zgodne dame Jedna od najljepših Hrvatica prošetala s prijateljicom koja je pažnju plijenila minicom

Na zahtjev Suda BiH za Tošić je raspisana tjeralica nakon što ju je policija bezuspješno tražila na prijavljenoj adresi u mjestu Han-Pijesak na Romaniji.

Tošić je trebala biti upućena na odsluženje pravomoćne kazne od dvije i pol godine zatvora koju joj je u ožujku državni sud izrekao zbog sudjelovanja u pokušaju ubojstva i udruživanja u kriminalnu skupinu radi počinjenja kaznenih djela.

Tošić je zapravo bila "mamac" u obračunu kriminalaca-rivala Darka Eleza i Đorđa Ždrale iz Istočnog Sarajeva..

Elez je, kako je utvrđeno, naručio Ždralinu likvidaciju u klasičnoj "sačekuši", a u zasjedu ga je po Elezovu nagovoru namamila upravo nekadašnja misica.

Nekim čudom Ždrale je preživio no zbog sudjelovanja u jednom ubojstvu i sam je osuđen na 20 godina zatvora koju izdržava u Foči.

Elez se pak od zatvora u BiH pokušao spasiti bijegom u Srbiju no njegov kriminalni dosje i tamo je bio dovoljan za kazneni progon pa je i on osuđen na devet godina zatvora.

Tošić je nakon počinjena kaznenog djela pobjegla iz BiH i uhićena je u Hrvatskoj.

Činjenica da je u svemu tome sudjelovala i družila se s notornim kriminalcima s nepunih 18 godina bila je olakotna okolnost za izricanje razmjerno blage kazne iako je Tošić tijekom suđenja ipak morala odležati u zatvoru puna četiri mjeseca.

Na zahtjev obrane puštena je u kućni pritvor koji ju je obvezivao boraviti u romanijskoj zabiti no očevidno je odlučila ignorirati tu sudsku mjeru.

I ranije se žalila na to što ne smije nikamo iz Han-Pijeska ističići kako je tamo prisiljena čuvati koze i ovce.

"Kretanje mi je ograničeno... kao da sam neki zločinac", kazala je ranije Tošić.

Za sada nema pouzdanih podataka gdje se nalazi no mediji u BiH iznose pretpostavku kako je pobjegla u Srbiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene