Otkrila sve!

Bivša ljubavnica iz 'harema' otkrila: 'Imala sam pobačaj i on je znao za to!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Sinitta je sa Simonom Cowellom bila gotovo 20 godina, a tek sad u medijima je otkrila kako je nosila njegovo dijete te imala pobačaj. To je otkrila samo nekoliko tjedana nakon što je otkriveno da će on dobiti dijete s drugom.

Nakon što je prije nekoliko tjedana objavljeno da je djevojka Simona Cowella trudna te kako je on presretan što će postati otac, bivša ljubavnica Sinitta je odlučila progovoriti.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Trudnu curu ostavio kod kuće, na crveni tepih poveo dvije bivše!

Naime, ona je Simonova dugogodišnja prijateljica te redovita pratiteljica po društvenim događanjima, a baš kao i brojne druge njegove ljubavnice pomirila se s tim da se Simon nikad neće skrasiti s jednom ženom jer je to uvijek isticao.

>> 'To je apsolutna laž, ona nije sponzoruša!'

No, sad kad je saznala da je spreman napustiti sve svoje bivše i sadašnje ljubavnice iz 'harema' zbog jedne žene - Lauren Silverman, bivše supruge njegova najboljeg prijatelja, Sinitta je odlučila da ne može više šutjeti.

U intervjuu je otkrila kako je i ona tijekom 1980-ih godina bila trudna sa Simonom, ali je napravila pobačaj. 'Bila sam trudna i pobacila sam, on je to znao', otkrila je.

Ova 49-godišnja pjevačica dodala je kako je nakon tog čina bila neutješna. Rekla je kako su zajedno odlučili da napravi pobačaj jer su bili 'premladi za takvo nešto'. Osim toga, trudnoća je bila jako rizična pa je ne bi mogla vjerojatno ni održati do kraja.

'Simon je tad bio jako pažljiv prema meni i zajedno smo prošli kroz taj teški period', otkrila je pjevačica koja je danas majka dvoje posvojene djece iz braka s bivšim mužem Andyjem Willnerom.

Ona i Simon bili su zajedno s čestim prekidima dugih 20 godina. 'Uvijek sam iskreno govorila da se želim udati za njega i roditi mu djecu, ne zato što ga volim nego zato što mislim da bi to bilo dobro za njega, objasnila je na kraju intervjua, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene