Uživa u 'pravom čudu'

'Bilo je nevjerojatno! - Tako je opisao današnje iskustvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliko radosti čovjeku može proizvesti običan čin, poput upoznavanja nerođenog djeteta putem ultrazvuka, zna medijski mogul Simon Cowell.

Budući otac Simon Cowell oduševio se nakon ultrazvučnog pregleda zahvaljujući kojem je po prvi put vidio svoju još nerođenu bebu u trbuhu djevojke Lauren Silverman.

'Ugledao sam danas svoje dijete putem ultrazvuka i bilo je nevjerojatno', izjavio je Simon za The Times. 'Vidite ovu stvar koja je sad živa i miče se. Veoma sam sretan'.

Pogledaj i ovo showbuzz Kemija je i dalje jaka Vezu su počeli kad je bila u braku s njegovim prijateljem, a on ni nekoliko godina kasnije ne skida pogled s nje

>> Ponosna trudnica prošetala u prozirnoj košulji

Televizijski mogul Simon Cowell očekuje dijete s djevojkom Lauren Silverman u 2014. godini. Podsjećamo, Lauren je bila udana za njegovog najboljeg prijatelja od kojeg se nedavno i razvela. Sa Simonom je u tajnoj vezi bila čak godinu dana. Iz prijašnjeg braka ima već jedno dijete.

'Činjenica da mi se ovo događa je fantastična, možda čak i pravo čudo', izjavio je 53-godišnji Simon za Mail Online nakon što je u javnost procurila vijest da će postati otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene