Clint je optimist

'Bilo bi divno imati 105 godina i dalje snimati filmove'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američki filmski glumac, redatelj i producent Clint Eastwood ima 82 godine ali sanja o tome da snima filmove još 20 godina, objavio je Fox News.

Clint Eastwood divi se portugalskom redatelju Manoelu de Oliveiri koji ima 104 godine. 'Bilo bi divno imati 105 godina i dalje snimati filmove', rekao je Eastwood i smješkajući se nazvao tu nadu 'krajnjim optimizmom'.

Posljedni film koji je Eastwood režirao bio je 'J. Edgar' 2011. godine o čelniku FBI-a Edgaru Hooveru. Nakon što je glumio u prošlogodišnjoj drami o bejzbolu 'Ponovno u igri', radi na nekoliko filmova.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Naš poznati redatelj dokumentaraca iznenada preminuo u 67. godini, tijekom karijere realizirao je oko 100 filmova

>> Treba joj stručna pomoć: Bori se s depresijom i anksioznošću

Eastwood je osam puta bio nominiran za Oscara kao redatelj i producent, pobijedivši s filmovima 'Nepomirljivi' i 'Djevojka od milijun dolara'. Ostale nominacije je zaradio za 'Mističnu rijeku' i 'Pisma s Iwo Jime'. Dvaput je bio nominiran za glumu ("Nepomirljivi" i "Djevojka od milijun dolara"), iako nikad nije osvojio Oscara za glumu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene