Ona je njegov cilj

Angelina ili Jennifer – on ih želi imati obje na svom popisu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je već na njegovoj listi bivših djevojaka, a sada želi i drugu!

Billy Bob Thornton bivši je suprug Angelina Jolie, a očito on i Brad Pitt imaju sličan ukus za žene. Naime, slavni je glumac izjavio za Access Hollywood da mu je životni cilj zavesti Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston Nije mogla ni govoriti Iscurio zaboravljeni intervju Jennifer Aniston, zbog jednog je pitanja tiho plakala nekoliko minuta: "Izgledala je kao da su je uboli u srce"

U intervjuu povodom dodjele nagrade Zlatni globus novinar je upitao Billyja bi li radije bio s Reese Witherspoon ili Jennifer Aniston.

72. 'Zlatni globus' pronašao je svoje nove vlasnike, a zvijezde su nam priredile večer za pamćenje.

'Jennifer Aniston. To mi je životni cilj, to je sve što ću reći', spremno je izjavio dobitnik prestižne nagrade za glavnu mušku ulogu u "Fargu".

Sljedeće pitanje samo je još više podiglo medijsku prašinu. Novinara je zanimalo bi li radije bio s Keirom Knightley ili Jennifer Aniston, na što je glumac odgovorio:

'Jennifer Aniston. Koliko vam to puta moram reći da vam uđe u glavu?'

No, Jennifer Aniston sretna je i uživa u ljubavi svog zaručnika Justin Theroux pa je očito slavni zavodnik propustio svoju priliku, piše EOnline.

Billy Bob Thornton s lijepom je Angelinom bio u 3 godine, a upoznali su sena setu filma 'Pushing Tin' 1999.. Vjenčali su se samo godinu dana kasnije. Razveli su se još dvije godine nakon, a od 2003. svatko je otišao svojim putem. Tada su bili jedna od parova u Hollywoodu o kojem se najviše priča.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene