Prva u povijesti

Nema sreće u ljubavi no zato je 2. godinu za redom - ŽENA GODINE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se više piše o njezinom ljubavnom životu, ona je i utjecajna glazbenica – još jednom i službeno potvrđena od strane Billboarda.

Taylor Swift proglašena je 'ženom godine' od utjecajnog Billboarda  - i to drugu godinu za redom te je tako postala i prva kojoj je to uspjelo.

Pogledaj i ovo Travis Kelce jedva je stajao na nogama! Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

Taylor Swift - ono što o njoj nismo znali!

'Kao jedna od najutjecajnijih izvođača svoje generacije, Taylor Swift bilježi nevjerojatan uspjeh na Billboardovim top ljestvicama', izjavila je Janice Min, predsjednica Guggenheim Media's Entertainment Group u čijem su vlasništvu Billboard i The Hollywood Reporter.

 
Loading

Congratulations to @TaylorSwift – Named 2014 #Billboard Woman of the Year! [photo: Brian Doben]

View on Instagram

Iako je tabloidi razvlače zbog njezinog ljubavnog života, Taylor se fokusirala na karijeru što itekako prolazi kod mlađe publike. 'Čak 60 njezinih pjesama bilo je na Billboardovoj Hot 100 listi – što je najveći uspjeh nekog izvođača otkako je Taylor Swift debitirala 2006. godine. Ogromna nam je čast što je drugi put biramo za ženu godine', objasnili su  iz Billboarda. 

Mlada glazbenica je do sada dobila sedam Grammyja, te ima najviše prodanih digitalnih pjesama u glazbenoj povijesti, a njezin najnoviji singl 'Shake It Off' je na broju 1 diljem svijeta. Nagradu će dobiti na Billboard Music Awardsima 12. prosinca u New Yorku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene