Billboard 2015

VIDEO Slatkica postala prava zavodnica: Stigla s novim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica je izgleda na vrhuncu slave, a uz nekoliko novih Billboard nagrada izgleda kako imamo novu pop princezu.

Slavna lica prava su motivacija: Od totalnih luzera do zvijezda!

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 "nema ga nigdje" Jesu li Kylie Jenner i slavni glumac prekinuli ljubavnu romansu? Obožavatelji sumnjaju na najgore, a zna se i zašto!

Taylor Swift briljirala je na dodjeli Billboard nagrada, te je kući odnijela čak 8 komada – među kojima su i nagrada za najbolju izvođačicu, za najbolji album u Top 200, nagrada obožavatelja... popularnoj pjevačici je krenulo i na privatnom planu jer je nakon niza propalih vezica sada na početku nove ljubavne avanture. Taylor je na dodjelu stigla sa slavnim Calvinom Harrisom, jednim od najplaćenijih DJ-a današnjice iza kojeg su mnogi hitovi.

Taylor Swift dobila posebnu posvetu svoje mame na dodjeli American Country Music Awards

Osim toga, pokazala je svoje drugo lice. Na početku same dodjele predstavila je svoj novi video spot 'Bad Blood' pun slavnim ljepotica koje su otvorile ceremoniju. Američka slatkica tako je pokazala svoje zavodničko opako lice na koje do sada nismo navikli – i stoji joj sjajno! 'Jako sam sretna, hvala mojim obožavateljima koju su tako spremno prihvatili promjenu u mojoj glazbi, sve vas jako volim', rekla je Taylor kada je došla na pozornicu preuzeti nagradu za najbolji album. Pogledajte VIDEO pun slavnih zvijezda u prilogu!

Zanimljivo je da je tamo bio i njezin bivši, Harry Styles iz One Directiona kojemu je i posvetila pjesmu 'Style' no izgleda kako među njima više nema nikakve napetosti. Među dobirnicima se našla i nova pop zvijezda iz Australije – Meghan Trainor koja je dobila nagradu ta najbolju pjesmu među Top 100. Bila je tako emotivna da se i rasplakala od sreće.

Da još ima što pokazati dokazala je i Britney Spears koja je nastupala s repericom Iggy Azalea – zajedno su izvele svoju novu pjesmu 'Pretty Girls'. Izgledale su jako seksi u svojim mini kostimićima. Naravno, dodjela ne može pročći bez Kardashian-Jenner slavne obitelji. Pa su tako Kendall i Kylie najavile Dr. Kanyea Westa, a kao najemotivniji trenutak navodi se pjesma iz filma 'Fast and Furious 7' koju je Wiz Khalifa posvetio prijatelju Paula Walkeru koji je poginuo u tragičnoj nesreći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene