SNIMLJEN RAZGOVOR

TONE SVE DUBLJE Htio potplatiti majku djevojke koju je silovao?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bil Cosby pokušao je potplatit Gianni Constand, majku žene koja ga je optužila za silovanje, a cijeli telefonski razgovor je snimljen.

Američki komičar Bill Cosby navodno je seksualno zlostavljao najmanje 50 žena koje su ga za to optužile javno. Jedna od njih je bivša zaposlenica Sveučilišta Temple Andrea Constand koja je navela da ju je 79-godišnji Bill drogirao pa zlostavljao.

Pogledaj i ovo showbuzz drugačiji u stvarnom životu MRAČNA STRANA NASMIJEŠENIH LICA Oni skrivaju svoje pravo ja

Iako je u jednom parničkom postupku priznaokako je bar jednoj od žrtava dao tablete Quaaludea s alkoholm, a onda bi imali seksualni odnos, preko svojih agenata platio je nekima od žrtava njihovu šutnju kako njegova žena ne bi saznala. No, na vidjelo izlazi još jedna tajna bivše zvijezde 'The Cosby Showa'.  Pokušao je potkupit Gianni Constand, majku žene koja ga je optužila za silovanje, a cijeli telefonski razgovor je snimljen, piše RadarOnline.

Bill je Gianni ponudio novac, imanje u Torontu ili bilo gdje po želji te plaćeno školovanje za Andreu. Snimku razgovora Gianni je predala sudu.

Kada se ta snimka pusti na sudu 'Bil Cosby će zabiti posljednji čavao u svoj lijes', rekao je policijski izvor.  Slavnom komičaru prijeti do deset godina zatvora ako se utvrdi njegova krivnja za silovanje Andree 2004. godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene